Maancirkel

Uit je hoofd, in je hart!

Hallo lieve vrouw!

Ik start binnenkort in Haarlem een Maancirkel voor vrouwen.
Wees welkom.

Als vrouw, moeder, partner, vriendin, zus, collega, buurvrouw en zo veel titels meer, was ik op zoek. Ik had enorm de behoefte aan verbinding met andere vrouwen, om te delen, te leren en te groeien. Kracht te putten uit mezelf, wijsheden en natuurkrachten. En om samen te groeien en te creëren. Ik wilde weer de oerverbinding met de vrouwelijke energie in mij voelen. Iets wat heel gewoon was voor onze verre voor- voor- voorouders.

Mijn interesse in de maan werd enkele jaren geleden gewekt. Ik zocht naar informatie en leerde de maan kennen.

De magische maan 

De maan draait om haar as en heeft een cyclus van 29 dagen. In deze 29 dagen kent de maan 4 fases. De maan staat voor de vrouwelijke energie en wordt verlicht door de zon. Al in vroegere tijden wisten ze dat de cyclus van de vrouw verbonden was met de maancyclus. De kracht van de maan heeft heel veel invloed op de aarde, zoals bijvoorbeeld op zeeën en oceanen, op eb en vloed. Maar ook op mensen. Het is algemeen bekend dat men slechter slaapt bij volle maan. 

Nieuwe maan 

De energie van de nieuwe maan helpt je naar binnen te keren, contact te maken met jouw gevoel, te voelen wat je nodig hebt en wat goed voor jou is en nieuwe kansen en mogelijkheden zichtbaar worden. Nieuwe maan betekent nieuwe energie, een nieuwe start.

Mijn maanreis

Mijn zoektocht jaren geleden bracht me bij de hoedstertraining van Camile Smeets van Moonsisters. Het werd een prachtige reis. Ik heb zelf ervaren wat het betekent om deel uit te maken van een maancirkel, de verbinding gevoeld met andere vrouwen, persoonlijke ontwikkeling en groei doorgemaakt en contact met natuurkrachten ervaren. Intens en verfrissend, magisch en soms verwarrend. Ik heb geleerd hoe ik een maancirkel hoed en vorm geef, hoe ik deze organiseer en invulling aan geef.

Wat houdt deelname aan de Maancirkel in?

Deelname aan de Maancirkel houdt in dat we met maximaal 13 vrouwen (voor elke maand 1) 1x per maand, bij nieuwe maan, bij elkaar komen op een vaste avond.

In een veilige bedding, om samen met elkaar, te verbinden, te delen, zonder oordelen, er te mogen zijn, gehoord te worden, te voelen, te ontwikkelen, te groeien, te dragen. De vrouwelijk energie te laten stromen. 

We verbinden ons met universele krachten, zoals die van de maan, moeder aarde, van het universum, windrichtingen, medicijnvrouwen en meer.  
Elke maand zal er een thema zijn om persoonlijk en spiritueel te groeien. Ondersteund door trance reizen, visualisaties en meditaties onder begeleiding van professionele klankschalen en/of een sjamanendrum. Begeleid door mij als opgeleid maancirkelhoedster. We zullen intenties zetten voor de nieuwe maand. Denk hierbij aan: waar sta je in het leven, wat zijn je wensen, wat wil je bereiken en wat ga je doen om deze uit te laten komen enz.

Doel is om persoonlijk te groeien, te ervaren, los te laten en in verbinding te zijn met jezelf en de vrouwen in de maancirkel.

Het is dus geen ‘theekransje’.

Voor wie?

Ben jij een vrouw die bewust in het leven staat? Ben je op zoek naar (meer) verbinding met jezelf? 

Wil jij

  • leven vanuit je hart?
  • je persoonlijk ontwikkelen?
  • blokkades loslaten? 
  • je energetisch en spiritueel ontwikkelen? 
  • jouw vrouwelijke energie laten stromen?
  • een pure verbinding voelen met andere vrouwen?
  • tijd voor jezelf vrijmaken? 
  • werken met de energie van de maan? 

Voel je op meerdere vragen een ja? 

Meld je dan aan voor meer informatie of een intakegesprek. 

Commitment is belangrijk, de data en tijden van de avonden en de locatie (een Covidproof ruimte in Haarlem met voldoende parkeerruimte) voor het hele jaar zullen bekend zijn zodat je er al rekening mee kunt houden. Het gaat om een besloten maancirkel, dus je schrijft je in voor ( 12 maanden) met maximaal 12 andere vrouwen. Er vindt altijd een intakegesprek plaats.

De kosten zijn 35 euro per maand en dienen vooraf betaald te worden. 

Elke maand zal er op een vaste dag (de dag die het dichts bij de nieuwe maan valt) een avondprogramma zijn.

Een maancirkel valt onder natuurreligies en uiteraard volgen we de daarvoor geldende richtlijnen zullen worden gevolgd.

Interesse?
Heb je vragen of wil je je opgeven?
Stuur dan een e-mail naar info@takecareofyourself.nl

Wil je liever bellen of appen? Dat kan ook, op nummer 06-24747471 kun je mij bereiken.

Take care of yourself!