Maancirkel

Uit je hoofd, in je hart!

Hallo lieve vrouw! In 2024 start ik weer met een nieuwe groep vrouwen weer een vaste maancirkel. Wees welkom!

Hoe ik begon

Als vrouw, moeder, partner, vriendin, zus, collega, buurvrouw en zo veel titels meer, was ik op zoek. Ik had enorm de behoefte aan verbinding met andere vrouwen, om te delen, te leren en te groeien. Kracht te putten oude wijsheden, natuurkrachten en mezelf. En om met andere vrouwen samen te groeien en te creëren. Ik wilde weer de oerverbinding met de vrouwelijke energie in mijzelf voelen. Iets wat heel gewoon was voor onze verre voor- voor- voorouders, ontdekte ik.

Mijn interesse in de maan werd enkele jaren geleden gewekt. Ik zocht naar informatie en leerde de maan beter kennen.

De magische maan 

De maan draait om haar as en heeft een cyclus van 29 dagen. In deze 29 dagen kent de maan 4 fases. De maan staat voor de vrouwelijke energie en wordt verlicht door de zon. Al in vroegere tijden wisten ze dat de cyclus van de vrouw verbonden was met de maancyclus. De kracht van de maan heeft heel veel invloed op de aarde, zoals bijvoorbeeld op zeeën en oceanen, op eb en vloed. Maar ook op mensen. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat men slechter slaapt bij volle maan. 

Nieuwe maan 

De energie van de nieuwe maan helpt je naar binnen te keren, contact te maken met jouw gevoel, te voelen wat je echt nodig hebt, wat goed voor jou is en nieuwe kansen en mogelijkheden worden zichtbaar. Nieuwe maan betekent nieuwe energie, een nieuwe start.

Mijn maanreis

Mijn zoektocht bracht me bij de hoedstertraining van Camile Smeets van Moonsisters. Het werd een prachtige reis. Ik heb zelf ervaren wat het betekent om deel uit te maken van een maancirkel, de verbinding te voelen met andere vrouwen, persoonlijke ontwikkeling en groei door te maken en contact met natuurkrachten ervaren. Intens en verfrissend, magisch en soms verwarrend. Ik heb geleerd hoe ik een maancirkel organiseer, hoed, vorm en invulling aan geef.

Wat houdt deelname aan de Maancirkel in?

Deelname aan de Maancirkel houdt in dat we met 4-8 vrouwen, 1x per maand, bij nieuwe maan, bij elkaar komen op een vaste avond.

In een veilige bedding, om samen met elkaar, te verbinden, te delen, zonder oordelen, er te mogen zijn, gehoord te worden, te voelen, te ontwikkelen, te groeien, te dragen. De vrouwelijk energie te laten stromen. Te zijn.

We verbinden ons met universele krachten, zoals die van de maan, moeder aarde, van het universum en windrichtingen bijvoorbeeld.
Elke maand zal er een thema zijn om persoonlijk en spiritueel te groeien. Ondersteund door opstellingen, trance reizen, visualisaties en meditaties onder begeleiding van professionele klankschalen en/of een sjamanendrum.
We zetten intenties voor de nieuwe maand. Denk hierbij aan: waar sta je in het leven, wat zijn je wensen, wat wil je bereiken en wat ga je doen om deze uit te laten komen enz.

Doel is om persoonlijk te groeien, te ervaren, los te laten en in verbinding te zijn met jezelf en de vrouwen in de maancirkel.

Het is dus geen ’theekransje’.

Voor wie?

Ben jij een vrouw die bewust in het leven staat? Ben je op zoek naar (meer) verbinding met jezelf? 

Wil jij

  • leven vanuit je hart?
  • je persoonlijk ontwikkelen?
  • blokkades loslaten? 
  • je energetisch en spiritueel ontwikkelen? 
  • jouw vrouwelijke energie laten stromen?
  • een pure verbinding voelen met andere vrouwen?
  • tijd voor jezelf vrijmaken? 
  • werken met de energie van de maan? 

Voel je op meerdere vragen een ja? 

Meld je dan aan of neem contact op voor meer informatie. Elke maand zal er op een vaste dag (die het dichts bij de nieuwe maan valt) een avondprogramma zijn.

Een maancirkel valt onder natuurreligies en uiteraard volgen we de daarvoor geldende richtlijnen.

Start vaste maancirkelgroep februari t/m juli 2024

In februari start ik met een vaste groep vrouwen een maancirkel voor de periode van 6 maanden. Alhoewel ik graag jaarrond werk, is er bij vrouwen ook vraag naar een kortere periode van samenzijn in een vaste groep. Daarom heb ik hiervoor gekozen. Werken in een maancirkel met een vaste groep vrouwen biedt de mogelijkheid veel dieper op thema’s in te gaan. Verbinding te ervaren in een veilige vertrouwde bedding. Zonder oordeel aanwezig te zijn en je hart te openen.

Op dit moment is er nog plek in de maancirkel op de zondagen van 17.30 – 20.30 (tijd is een indicatie en kan afgestemd worden op vraag en aanbod) op de volgende data: 11 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni en 7 juli.

Alhoewel ik met een kader/programma werk, werk ik vooral intuïtief en op basis van de thema’s die in de cirkel aan bod komen, zowel op individueel als op groepsniveau.

De thema’s die we zullen behandelen zijn als volgt, maar dus niet in beton gegoten:

Maand 1: intentie zetten en visionboard

Maand 2: verbinding met moeder aarde/vader kosmos

Maand 3: opschonen en helen chakra’s

Maand 4: innerlijke healing

Maand 5: thema sessie nader te bepalen

Maand 6: thema sessie en afronding

Vervolgcirkel september t/m november 2024

Er is ook de mogelijkheid om na die 6 maanden wel door te gaan met een verdiepingsslag met vrouwen die de roep voelen. Dat is een vervolgcirkel van 3 maanden waarin we ook met opstellingen zullen werken. De data zijn als volgt:

8 september, 6 oktober, 3 november. (1 dec als reservedatum)

Maand 7: levenswiel

Maand 8: vrouwenlijn

Maand 9: oogsten/loslaten

Investering

De investering voor de vaste maancirkel voor 6 maanden van februari t/m juli bedraagt 225 euro.

De investering voor de vervolgcirkel van 3 maanden van september t/m november bedraagt 112,50 euro.

Deelname is alleen mogelijk na volledige betaling.

Aanvullende informatie

Bij minimaal 6 deelnemers start ik definitief. Restitutie bij afwezigheid is niet mogelijk. Inhalen van een cirkel ook niet. Indien je bent verhinderd door ziekte of anders is het mogelijk (indien beschikbaar) een opname te ontvangen van de mediatie of trancereis. Of om alsnog online deel te nemen.

Locatie is in Haarlem, goed te bereiken met de auto. (Omdat ik gebruik maak van diverse locaties, zal ik het adres delen als de groepsgrootte duidelijk is.)

Interesse?
Heb je vragen of wil je je opgeven voor de vaste groep in 2024? Neem dan contact met mij op.

Wil je liever bellen of appen? Dat kan ook, op nummer 06-24747471 kun je mij bereiken.

Ervaring van anderen

Een bijzondere reis voor mij als vrouw samen met andere vrouwen in een Maancirkel. Een bijzondere ervaring, herkenning, veiligheid, samen, energie, delen en meditatie zijn woorden die in mij opkomen en die ik iedere vrouw gun. Neem tijd voor jezelf en gun dit jezelf. Eén avond rond de nieuwe maan. Deze bijzondere reis zal je goed doen.’ Floortje

Door de maancirkel kreeg ik extra kracht en tools om mijn pad te mogen volgen en mijn lessen te leren. Het heeft mij kracht gegeven om voor mijzelf te mogen en kunnen kiezen.
Door mensen te laten gaan en los te laten mag ik weer groeien, ontwikkelen en doen waarvoor ik hier ben gekomen. Ik kan het iedereen aanraden om jezelf de maancirkel kado te geven waardoor je zelfliefde en zelfzorg weer mag stromen.’
Esther

De Maancirkel was een fijne en bijzondere ervaring. Ceyda zorgt voor een intieme en open sfeer, waarin niks hoeft maar wel veel mag. Het waren avonden waarin we gevoelens en gedachten gedeeld hebben met elkaar, geluisterd hebben naar elkaar en ik mij verbonden voelde met de groep vrouwen. Het was echt een avond heerlijk voor jezelf. Na het bijwonen van deze viering voelde ik me rustig, vrij, en nog meer verbonden met alles om ons heen.
Dankjewel Ceyda!’
Sabine 

Het begin van deze maancirkel markeerde voor mij het begin van een periode van meer aandacht voor mijn gevoel, lichaam en de omgevingsinvloeden daarop. Dit was echt een eyeopener voor mij als persoon die voornamelijk vanuit het hoofd leeft. Ceyda heeft de gave om fantastisch space te holden waar iedereen veilig kan delen en elkaar kan steunen. Elke maand groeide de verbinding terwijl we elkaar aan het begin nog niet kenden. Deze maancirkel is een perfecte plek waar je je spiritueel kunt ontwikkelen en samen kunt groeien.’ Liselotte

Wat een mooie reis hebben we afgelegd. Ik was iedere keer onder de indruk van de diepgaande meditaties en innerlijke kennis die deze aan mij openbaarden. Ceyda is een geweldige spaceholder met veel kennis op verschillende gebieden. De klankschalen hadden voor mij een sterke toegevoegde waarde. Ik raad deze cirkel aan als je het fijn vindt te verbinden met andere vrouwen en echt de diepte in te duiken mbt jezelf en je relatie tot de wereld. Om inzicht te krijgen in je innerlijke wereld en de wijsheden die in je bestaan te mogen integreren in je dagelijkse leven. Ik heb mogen dansen, lachen, zingen, springen, huilen en delen met mooie vrouwen die mij dierbaar zijn geworden en zullen blijven.’
Katla