Energie Balans

Alles is energie. Jij bent energie.

Het menselijk lichaam bestaat uit een systeem van energie, trilling en licht. We noemen dit het energieveld. Alle informatie is hierin opgeslagen, dus het energieveld zou ook wel het informatieveld genoemd kunnen worden. In de wetenschap wordt dit ook wel aangeduid als kwantumfysica. De door de wetenschap ontdekte eigenschappen van kwantumfysica hebben een opmerkelijk raakvlak met het denken van de spirituele mens. Er kan worden gesteld dat er een wetenschappelijke basis lijkt te komen dat er ‘meer is’ tussen hemel en aarde.

In het informatieveld is informatie opgeslagen van onder andere gebeurtenissen, trauma’s, en belevingen. Gebeurtenissen zijn verbonden met emoties. Negatieve emoties die zijn veroorzaakt door minder prettige gebeurtenissen dragen onbewust bij aan energetische blokkades. Die uiten zich weer in fysieke en mentale klachten, zoals bijvoorbeeld een burn-out, pijnlijke lichaamsdelen, hoofdpijn, of andere chronische (pijn)klachten.

Hoe werkt Energie Balans?

Bij de behandeling maak ik contact met jou en verbind ik mij met jouw energieveld. Hierdoor krijg ik toegang tot de informatie. Ik neem waar, stel vragen en reageer intuïtief.

Door middel van aanraking door handoplegging op een lichaamsdeel en trilling, kan de emotie gescheiden worden van de gebeurtenis. Er ontstaat ruimte in het informatieveld en dat zal zich dan ook in de fysieke laag, in het lichaam zelf, manifesteren.

Het is interessant om te ervaren welke informatie naar boven komt. Het is eigenlijk vergelijkbaar met een ui, het informatieveld wordt afgepeld. Uiteindelijk wordt de belasting op het energieveld en daardoor de belasting op het lichaam opgeruimd.

Bij deze behandelmethode wordt van binnen naar buiten gewerkt. Dit betekent dus dat door het informatieveld op te schonen, de klachten zullen afnemen. Wat efficiënt is om klachten aan te pakken. Een reguliere behandelmethode is vaak tijdrovend en werkt soms niet door tot de kern maar blijft bij het behandelen van symptomen.

De behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden. Per klacht gaan we uit van gemiddeld drie behandelingen.

Klachten

Zoals hierboven genoemd, is de behandeling geschikt voor alle soorten klachten.
Psychische en emotionele klachten zoals trauma’s, beperkende overtuigingen, burn-out of stress. Fysieke (pijn)klachten aan lichaamsdelen, hoofdpijn, buikpijn, of letsel, andere chronische (pijn)klachten. Kortom, elke klacht kan behandeld worden omdat deze verbonden is aan energetische onbalans.

Boek hier een consult.

Qure Professional

Ik ben gecertificeerd Qure Professional en werk vanuit de Qure Energetic Connections methode.

Ervaring van anderen

Romy: “Ceyda geeft al haar behandelingen met haar volle aandacht en gebruikt professionele methoden. Ik was aangenaam verrast hoe mijn lichaam reageerde op de energieën en aanrakingen van de verschillenden behandelingen. Ceyda geeft ook tips hoe je erna bewust kan zijn van veranderingen in het dagelijks leven en vroeg ook hoe dat voor mij was. Fijne persoonlijke benadering!”