Access Bars en Bodyprocessen

Access Bars

Access Bars is een behandeling die ontwikkeld is in Amerika. Een methode die, door middel van aanraking van 32 punten op je hoofd, een proces van verandering teweeg brengt. Door de drukpunten zachtjes aan te raken, worden je energiebanen geactiveerd. Er ontstaat energie, ruimte, balans en plezier. Access Bars helpt je om vastzittende beperkingen en blokkades los te laten en je weer in contact te brengen met jezelf.

Elk punt dat aangeraakt wordt, is verbonden met een deel/emotie/gevoel in je lichaam. Door deze op een bepaalde zorgzame manier aan te raken wordt er een verandering ingezet.

Access Bars draagt bij aan meer ontspanning en verbinding met jezelf. Het heeft mensen geholpen hun lichaam en leven te veranderen. Access Bars kan positieve effecten hebben op onder andere slaap, gezondheid, gewicht, geld, seksbeleving en relaties, angst, stress en verlangens doordat je leert meer in contact te zijn met jezelf.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven positief veranderen. Omdat jij verandert.

Bekijk hieronder filmpjes over Access Bars.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat een behandeling met Access Bars effect heeft en rust brengt. Access Bars behandelt het gebied rond de hersenen dat thalamus wordt genoemd. Dit is het gebied dat informatie doorgeeft vanuit de kleine hersenen naar de motorische hersenschors. De thalamus speelt een rol bij de handhaving van het bewustzijn. Bekijk hieronder het filmpje van het onderzoek.

Access Bodyprocessen

Access Consciousness heeft energetische lichaamsprocessen ontwikkeld die bodyprocessen worden genoemd. Bij een bodyproces worden de handen op (het specifieke deel van het lichaam) geplaatst. Door aanraking begint de energie te stromen. Deze specifieke energie kan de blokkade, trauma of pijn die in het lichaam vastzit helpen verminderen. Er vindt verandering plaats. Verandering kan bijvoorbeeld zijn dat het lichaam soepeler wordt, makkelijker beweegt, sneller herstelt en het slapen beter gaat.

Door aanraking worden de gelukshormonen oxytocine en endorfine aangemaakt. Oxytocine is betrokken bij processen die met veiligheid en geborgenheid te maken hebben. Endorfine stimuleert het proces in de hersenen die het geluksgevoel stimuleren. Uit wetenschappelijk onderzoek is herhaaldelijk aangetoond dat aanraken gelukkig maakt. Stresshormonen worden geremd wat gunstig is voor het afweersysteem.

De bodyprocessen die ik geef zijn:

  • Immuunbooster
  • Happy Body
  • Wat heb jij overgenomen van anderen?
  • Facelift

Wil je meer informatie of wil je graag een bodyproces ontvangen? Neem dan contact op.