Voor partners

Het is mogelijk om een klankbad (met begeleide meditatie) voor partners te boeken.

Stel je eens voor…

Een avondje met je partner thuis, jullie hoeven de deur niet uit. De bel gaat. In je relax kleding doe je open. Binnen korte tijd is jullie kamer omgetoverd tot een tempel. Er liggen twee bedjes met daarnaast kleedjes in prachtige kleuren vol klankschalen op de grond. Jullie nemen plaats op de bedjes. Misschien wel een beetje nerveus, of toch nieuwsgierig. De sfeer is fijn, want je bent thuis. Het licht is gedimd, prettige geuren komen jullie tegemoet. Jullie sluiten je ogen.

Het geluid van een klopper zachtjes tegen de klankschalen aan… eerst luister je heel aandachtig naar alle geluiden om je heen. Je vraagt je af wat je partner ervan zal vinden. Langzaam laat je het los, alle gedachten. Je volgt de geleide meditatie en ontspant meer en meer. Je laat je meevoeren en verrassen door de trillingen en het geluid van de klankschalen en andere instrumenten.

Samen met je partner. Deze bijzondere ervaring beleven jullie samen. Een cadeautje.

Na afloop komen jullie bij in je eigen tempo. Als er behoefte is aan het uitwisselen van de ervaring, dan is daar ruimte voor. De tempel sluit en de kamer is weer van jullie. Jullie zijn samen thuis om heerlijk na te genieten.

Een klankbad (met begeleide meditatie) voor partners wordt gegeven bij jou of de ontvanger thuis en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, inclusief het inrichten van de ruimte (voorbereiden van de sessie, opstellen van de klankschalen) en het opruimen.

Wil jij ook een klankbad (met begeleide meditatie) beleven samen met je partner? Of wil je een sessie cadeau doen aan iemand anders? Dat kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden of boek deze unieke ervaring hier.

Ervaringen van anderen

Bianca: “Ceyda is de gastvrouw in je eigen huis. Terwijl jij onder een dekentje ligt en de klanken van de schalen doordringen in je lijf en hoofd, begeleidt zij zorgvuldig het proces dat gaande is. Alles is goed. Het was een mooie ervaring.”

Ad: “De combinatie van diepe klanken, de geur van wierook en de onthaaste sfeer zorgde voor mij voor een intense rust. Vanaf het begin lukte het goed om allerlei afleidende gedachten buiten de deur te houden. Ik heb geen ervaring met anderen maar ik vond de rust, de aandacht en zorg  van Ceyda weldadig.”

Jelle: “Ceyda heeft goed de tijd genomen en ons een duidelijk uitleg gegeven over de sessie en wat we kunnen verwachten. Ceyda weet een natuurlijke rust te bewaren waardoor ik zelf ook volledig kon ontspannen en na afloop ook ontspannen uit de sessie kwam. Het heeft gezorgd voor een goede nachtrust en een energiek gevoel op de dag erna. Grote complimenten.”

Marieke: “Heerlijk meegevoerd met de klanken en meditatie. Heel divers. De wat dieper klinkende schalen die lang doorzongen werden mooi afgewisseld met windgongs en klankbuizen die goed binnenkwamen. De ‘zee’ van de oceamdrum was geweldig! Alsof ik aan het strand lag. Ik hoefde daarna ook niet meer de deur uit omdat het in mijn eigen huis was. Dat was een ontspannen gevoel.”