Wie ik ben

Hallo! Leuk dat je me hebt gevonden. Ik ben Ceyda Bergman-Yildiz. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Haarlem.

In mijn zoektocht naar verbinding met mezelf, kwam ik terecht in een nieuwe wereld, de wereld van energie. Ik herontdekte een oude gave en ontwikkelde me als energiewerker. Daardoor stroomde de energie weer door mijn eigen lijf.

Als kind was ik intuïtief sterk en hoog gevoelig. Ook als jong volwassene kon ik varen op mijn gevoel. Toch is er op enig moment een blokkade ontstaan. Het moederschap heeft me laten inzien hoe belangrijk het is om mijn intuïtie te volgen en dicht bij mezelf te blijven.

Een aantal jaren geleden nam ik deel aan retraites om meer in verbinding te zijn met mijn gevoel en blokkades los te laten. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan.  Zoals de opleiding voor energiewerker, Access Bars en Bodyprocessen, klankhealing en maancirkelhoedster.

In 2022 heb ik de opleiding Vitaliteitscoach én Orthomoleculair therapeut afgerond. Mijn missie is actief bijdragen aan gezondheid. Vanuit de basis.

Een nieuw avontuur is begonnen. Ik geloof erin dat ik met deze vernieuwde verbinding met mezelf, mijn kennis er ervaring mensen kan helpen beter in hun energie te komen, een gezondere levensstijl te ontwikkelen en meer rust, ruimte en balans te ervaren. Dat geeft meer levensenergie en plezier.