Wie ik ben

Hallo! Leuk dat je me hebt gevonden. Ik ben Ceyda Bergman-Yildiz. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Haarlem.

In mijn zoektocht naar verbinding met mezelf, kwam ik terecht in een nieuwe wereld, de wereld van energie. Ik herontdekte een oude gave en ontwikkelde me als energiewerker. Daardoor stroomde de energie weer door mijn eigen lijf.

Als kind was ik intuïtief sterk en voelde ik dingen aan. Ook als jong volwassene kon ik varen op mijn gevoel. Toch is er op enig moment een blokkade ontstaan. Het moederschap heeft me laten inzien hoe belangrijk het is om mijn intuïtie te volgen en dicht bij mezelf te blijven.

Een aantal jaren geleden begon ik met bewust mediteren. Ik nam deel aan retraites om meer in verbinding te zijn met mijn gevoel en blokkades los te laten. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan.  Zoals de opleiding voor energiewerker, Access Bars en Access Bodyprocessen, Klankschalen en begeleide meditaties en klankbad en de gevorderd adviseur orthomoleculaire voedingsleer. Momenteel volg ik de opleiding voor Vitaliteitscoach.

Op 11 november 2019 heb ik de stap gezet en me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een nieuw avontuur is begonnen. Ik geloof erin dat ik met deze vernieuwde verbinding met mezelf mensen kan helpen beter in hun energie te komen, meer rust, ruimte en balans te ervaren. Waardoor ze meer plezier hebben in het leven.